Breaking news

PRM, interzis la europarlamentare. Vadim atacă în instanță decizia BEC

loading...

Corneliu Vadim Tudor a anunțat miercuri că va depune contestație împotriva deciziei Biroului Electoral Central de respingere a candidaturilor PRM la alegerile pentru Parlamentul European.

vadim tudor - prmCearta dintre Funar și Vadim, pe șefia PRM, îi lasă pe cei doi în afara Parlamentului European. BEC a invalidat miercuri candidatura PRM la europarlamentare pe motiv că 28.000 de semnături ar fi în neregulă.

La auzul veștii, Vadim a anunțat că va ataca decizia BEC, în instanță: Așteptăm motivarea lor și imediat mergem la Tribunalul Municipiului București și vom depune contestație. Va ieși un tămbălau internațional. Candidez de 22 de ani, dar niciodată nu s-a căutat nod în papură ca acum și nu s-au inventat atâtea chițibușuri birocratice. Știu că PSD încearcă în disperare să elimine PRM din alegeri. S-au căutat cu lumânarea niște nepotriviri și neconcordanțe în listele cu susținători. Când e o întreprindere care angrenează zeci, sute de mii de oameni, mai sunt și greșeli. Noi am depus 222.000 (de semnături — n.r.), ei ar fi găsit vreo 28.000 de greșeli atât de grave să le respingă în bloc. E un ordin politic.

Biroul Electoral Central a decis miercuri să respingă candidaturile depuse de PRM prin Corneliu Vadim Tudor, cât și cele depuse de Gheorghe Funar. Respinși de la europarlamentare sunt și Mircea Diaconu și partidele: Partidul Verde, Partidul Ecologist Român şi Noua Republică, Partidul Alianţa Socialistă, Alianţa Naţională a Agricultorilor, Partidul Dreptăţii Sociale, invocând probleme cu listele de semnături.

loading...