Breaking news

Prințul Persiei vine vineri seară, de la 20.30 la Antena 1

Antena 1 aduce povestea Prințului Persiei vineri 14 decembrie, de la 20:30. Jake Gyllenhaal și Gemma Arterton vor purta telespectatorii în lumea antică și îi vor cuceri cu o poveste incredibilă.

Personaje fantastice, aventuri prin dunele de nisip și multă adrenalină, toate acestea nu vor lipsi din filmul “Prințul Persiei: Nisipurile Timpului”. Şi pentru cã filmul începe imediat dupã terminarea Observatorului special, Octavia Geamãnu rãmâne în redacţie, sã nu rateze începutul.

Prince of Persia îmi aminteşte de copilãrie. A fost jocul pe care l-am primit de la pãrinţii mei,   împreunã cu primul meu computer. De-abia aşteptam sã vin de la şcoalã ca sã îl pot juca. N-am reuşit niciodatã sã ajung la ultimul nivel, însã voi afla deznodãmântul vineri, dupã Observatorul special. Am cumpãrat deja popcorn, pentru cã voi vedea filmul în redacţie, împreunã cu câţiva colegi. Nu vrem sã ratãm începutul filmului!”, a spus Octavia Geamănu.

Bazat pe celebrul joc video, filmul prezintă incredibila poveste a lui Dastan, un prinț persan care se aliază cu Tamina, o prințesă dintr-un imperiu rival, pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă întreaga lume. Pentru a câştiga, prinţul trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice, ajutat şi de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi.

Jake Gyllenhaal a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul din controversatul film regizat de Ang Lee, “Brokeback Mountain” și a fost elogiat pentru roluri din producții precum “Donnie Darko”, “Love and Other Drugs”, “Zodiac”. Pentru modul cum a interpretat rolul din  Prințul Persiei, Jake Gyllenhaal a fost nominalizat în 2010 la gala “Teen Choice Award”.

Actrița britanică Gemma Arterton a putut fi văzută în super producții precum: „Clash of the Titans”/ „Înfruntarea titanilor”, “Tess”, “RocknRolla”.

>