Breaking news

Prinţul Charles, promovează România, declarând că este urmașul lui Țepeș

România este promovată pe plan internațional de însăși Prințul Charles al Marii Britanii. Îndrăgostit iremediabil de România, Prințul Charles a declarat în cadrul unui documentar ce va va fi difuzat de Travel Channel, că este urmașul lui Dracula.

Documentarul, cu o durată de 60 de minute, relizat și difuzat de postul de televiziune britanic Travel Channel, sub titlul „The Wild Carpathia” descrie această regiune ca fiind „un loc al mitului şi al legendei”, unde urletul lupilor încă îţi dă fiori noaptea.

Prințul a lăudat  frumusețile naturale le României din Ardeal, declarând că potrivit arborelui genealogic, este urmașul lui Vlad Țepeș, deci are o legătură cu România.

Prezentatorul Charlie Ottley spune că a căutat, în Transilvania, oameni care au făcut aceste locuri mai frumoase şi care încearcă să păstreze tradiţia.

Călătoria mea mă duce în satele de munte din Transilvania, unde nu poţi ajunge decât cu piciorul. Oamenii au rămas aici neschimbaţi chiar dacă celelalte zone au încercat să prindă din urmă vremurile moderne cu o viteză uimitoare. Am întâlnit oameni minunaţi. Pasiunea lor a făcut aceste locuri mai frumoase, păstrându-le ca una din minunile naturii„, spune prezentatorul Charlie Ottley.

Promovarea gratuită realizată de Prințul Charles prin intermediul acestui documentar, este mult mai eficientă decât toate programele naționale și internaționale ale Elenei Udrea privind vânzarea imagini turistice a României.