Breaking news

Prinţul Baiazid, din serialul Suleyman Magnificul, spune că este un tip gelos

loading...

Aras Bulut Iynemli, tânărul actor care interpretează rolul Prinţului Baiazid, din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D, recunoaște că în viața de zi cu zi este un tip gelos.

Aras Bulut - Printul BaiazidChipeşul actor, în vârstă de 24 de ani, mărturiseşte că nu a întâlnit încă marea dragoste şi că îi place să trăiască viaţă din plin.

Consider că relaţia femeie-bărbat este foarte complicată. Încă nu am trăit marea dragoste. Îmi place să trăiesc viaţă din plin, îmi place să iubesc şi, recunosc, sunt puţin gelos. Am observat că ideea de relaţie între doi oameni care se iubesc, s-a schimbat, odată ce tehnologia a înaintat. Părerea mea este că schimbarea nu a fost în bine. Din punctul meu de vedere, faptul că stai şi aştepţi în frig, 3 ore, pentru a te întâlni cu persoană iubita, este mai valoros şi mai semnificativ decât orice sistem tehnologic. În relaţie, atunci când iubesc, am câteva obiceiuri de modă veche pe care nu vreau să mi le schimb”, mărturiseşte Aras Bulut.

Pe Aras Bulut Iynemli îl puteţi urmări interpretând rolul Prinţului Baiazid, în serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

loading...