Breaking news

Prințesa Catherine Middleton a născut o fetiță

loading...

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a născut sâmbătă, o fetiţă la maternitatea St. Mary din Londra. Este cel de-al doilea copil al cuplului princiar, după prințul George adus pe lume în urmă cu doi ani de zile.

kate si williamMica prințesă a venit pe lume sâmbătă, la ora locală 08.34 (ora 10:34, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,71 kilograme.

Prințesa Catherine, în vârstă de 33 de ani, a născut în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut şi pe prinţul George, primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, în iulie 2013.

Toţi membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informaţii privind naşterea bebeluşului.

Fetița născută azi este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George.

Atât prinţul William, cât şi fratele său mai mic, prinţul Harry, s-au născut tot în maternitatea Lindo, o aripă privată a spitalul St. Mary din Londra.

Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013. Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>