Breaking news

Prins în flagrant în timp ce lua mită pentru înscrierea copiilor în școala pregătitoare

Directorul unei școli din Constanța a fost prins în flagrant pe 6 aprilie în timp ce primea mită 150 de euro și 200 de dolari pentru înscrierea unui copil în clasa pregătitoare.

Directorul școlii a fost prins în flagrant în timp ce primea banii, de către ofițerii DGA și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa

Tatăl copilului depusese un dosar pentru înscrierea copilului în grupa pregătitoare, dosar care nu s-a încadrat în faza 1 de selecţie. Părintele a aflat, prin intermediul unei cunoştinţe că, directorul şcolii acceptă dosarele care nu îndeplinesc criteriile de selecţie, contra unor sume de bani.

Ulterior, denunţătorul s-a deplasat la şcoală, unde l-a contactat pe director, iar din discuţiile purtate, acesta l-a lăsat să înţeleagă că îi poate rezolva problema, respectiv înscrierea copilului în clasa pregătitoare a unităţii şcolare pe care o conduce.

Bărbatul l-a denunțat pe director, care a fost prins în flagrant în timp ce primea banii ceruți pentru înscrierea copilului la școală.

Directorul școlii s-a ales cu dosar penal și va fi cercetat în stare de libertate dar are interdicție de a părăsi localitatea de domiciliu.

 

>