Breaking news

Principesa Charlene de Monaco, “disperată” să afle dacă Albert a înşelat-o

loading...

La trei zile după căsătoria religioasă, cuplul princiar de la Monaco este la un pas de divorţ. Infidelităţile Prinţului Albert au exasperat-o pe proaspăta soţie, care vrea să afle cu orice preţ dacă soţul i-a fost infidel.

charlene.lacrimiPrincipesa Charlene de Monaco vrea să afle dacă Albert a avut un copil nelegitim în timpul relaţiei cu ea.

Prioritatea pentru Charlene este să afle dacă Albert a înşelat-o“, a declarat o sursă a Palatului din Monaco.

Rezultatele testelor ADN privind paternitatea unui copil care se zvoneşte că ar fi al Prinţului Albert, ar putea apărea în timpul lunii de miere a celor doi. Dacă testele confirmă că Albert este tatăl, Principesa Charlene îi va spune by by prinţului.

Albert de Monaco maia re doi copii nelegitimi pe care i+a recunoscut. Charlene este însă deranjată de faptul că proaspătul ei soţi să o fi înşelat cu altă femeie în timp ce avea o relaţie cu ea.

Zvonurile privind supărarea lui Charlene au apărut şi înainte de nunta princiară. Mai multe publicaţii internaţionale titrau pe prima pagină că nunta regală va fi amânată. Cu toate zvonurile apărute, nunta regală a avut loc la Monaco sâmbătă în prezenţa a peste 3.500 de persoane.

loading...