Breaking news

Principele Radu al României își lansează cartea “Crăciunul regal”

loading...

Principele Radu al României, va lansa pe 3 decembrie, la Băneasa Shopping City, volumul “Crăciunul regal”.

craciunul regalEvenimentul de lansare a volumului “Crăciunul regal” de Altețele Lor Regale Principesa Margareta și Principele Radu ai României și a Calendarului Regal dedicat anului care urmează.

În volumul “Crăciunul regal” sunteți invitați la o călătorie de un secol şi jumătate, în care vehicul nu sunt o trăsură, un vagon de tren sau o maşină, ci reşedinţele regale.

Principesa Moştenitoare şi Principele Radu ai României au ales să evoce în preajma sărbătorilor de iarnă cea mai intimă, mai personală şi mai definitorie sărbătoare a familiei fiecăruia dintre noi: Crăciunul, aşa cum a fost petrecut de-a lungul timpului de Familia Regală a României.

Cititorii vor descoperi astfel momente de sărbătoare din vremea regilor Carol I, Ferdinand, Carol al II-lea și Mihai, petrecute la București, la Săvârșin sau în străinătate.

Cu ocazia lansării acestui volum, Curtea Veche Publishing aduce, în premieră, și un Calendar Regal pentru anul 2015 cu o grafică special dedicată membrilor Familiei Regale a României.

Fiecare dintre cele douăsprezece file ilustrează lunile anului cuprinzând o fotografie regală și o amplă serie de evenimente care s-au petrecut în ultimii 150 de ani.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18.30 în magazinul Diverta Băneasa (Băneasa Shopping City, etajul 1), în prezența Alteței Sale Regale Principelui Radu al României.

craciun regal romania

 

loading...