Breaking news

Primul Șerif de România se alege pe 22 decembrie la Antena 1

loading...

Vedetele rămase în concursul „Șerifi de România” se află la un pas de marea finală, care va fi difuzată la Antena 1 marți, 23 decembrie, de la ora 20.30.

vladimir draghia - serif de romaniaO singură vedetă dintre cele 12 care au pornit în această aventură va fi declarată câștigătoare a titlului de Șerif de România și a marelui premiu în valoare de 10.000 de euro.

După nenumărate misiuni atât de grele că au depășit din prima zi orice așteptare a celor intrați în concurs, ultimele două ediții „Șerifi de România” (luni, 21 decembrie, și marți, 22 decembrie) aduc ultimele teste de rezistență în unitatea militară. Ediția de luni va strânge rândurile și mai mult, astfel că la finalul ei telespectatorii află care sunt cei 4 finaliști.

O luptă decisivă în care vor conta calmul, dar și rapiditatea, forța, dar și gândirea va aduce în fața lui Dan Negru un singur învingător. Despre cine este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla marți, 22 decembrie, de la ora 20.30.

La finalul acestui show, fiecare concurent însă a mărturisit că se simte câștigat și că participarea la această experiență l-a schimbat. Fie că și-au învins diverse fobii – de insecte, de apă sau de înălțimi, fie că au ajuns să aprecieze cu adevărat confortul traiului zilnic, că au legat prietenii frumoase sau că și-au testat limitele fizice și psihice, vedetele din emisiunea „Șerifi de România” au înțeles pe propria piele cât de puternici sunt.

Cel mai greu în acest show mi s-a părut să mă adaptez unui ritm greu de antrenament, unui stil de viață milităresc la propriu, nu s-au făcut menajamente pentru niciunul dintre noi, pe perioada filmărilor am intrat efectiv în pielea unor soldați care duc o viață extrem de ordonată și foarte strictă pornind de la orarul de somn, până la condițiile din unitati și misiuni. M-am înțeles bine cu toată lumea, am venit în acest show cu gândul de a lega niște prietenii frumoase (ceea ce am și făcut) și să câștig o experiență minunată de viață”, spune Natalia Mateuț.

Și Vladimir Drăghia e de accord și adaugă: „A fost una dintre cele mai plăcute și intense experiențe pe care le-am avut! O invitație la viață!”.

Deși eliminată la un pas de semifinală și Paula Chirilă simte că ar mai repeta această aventură: Acest show a fost aventura vieții mele, am făcut lucruri pe care nu le-am mai făcut niciodată și pe care nu știu dacă voi mai avea ocazia să le fac. Dar aș merge fără nicio ezitare în următorul sezon, ca să mai am parte de aventuri cum nu am avut vreodată! Mi-a plăcut la nebunie, deși condițiile au fost deseori foarte grele. Eu am plecat însă de la început cu gândul să mă distrez și să profit la maximum de ocazia oferită.

Iar pentru surorile de la Bambi show-ul a fost cu atât mai inedit cu cât nu de puține ori cele două s-au aflat în echipe adverse.

„De multe ori, mai ales la început, eram cu ochii pe sora mea să văd dacă se descurcă”, povestește Raluca Tănase.

„I-am împrumutat ghetele mele atunci când a rămas cu un singur adidas. Doar că în timpul probelor, adrenalina era atât de mare încât mai uitai, îți doreai cu orice preț să câștigi. Sunt mândră de ea și de mine pentru performanța pe care am atins-o individual, apoi împreună, și ne bucurăm tare mult că am făcut parte din acest proiect îndrăzneț.”

serifi de romania

loading...