Breaking news

Primul duel cu eliminarea din competiția Ferma de la Pro TV

Cu fiecare zi petrecută în casă, fermierii înțeleg că nu se pot juca cu provocările primite! Aseară, orășenii au profitat de prima lor victorie, în duelul pentru mâncare, cu ajutorul lui Bogdan Stoica care a învins-o pe Viviana Sposub la o căutare de chei… în bălegar!

În urma participării la acest duel, cei doi au devenit primii servitori din fermă, iar Viviana s-a văzut nevoită să accepte că va merge la duelul pentru eliminare! Hotărâtă să demonstreze că locul ei este lângă săteni, și nu acasă, ea a decis să o provoace la duel pe Alina Pușcău.

Emisiunea a condus topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.3 puncte de rating și 22.7% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 4.3 puncte de rating și 15.3% share. În minutul de maximă audiență de la 22:48, peste 1.2 milioane de români trăiau emoțiile fermierilor.

În această seară, de la 21:30, vom vedea cine va învinge în ”duelul frumuseților”, cine se va concentra și va demonstra că are forța necesară pentru a trece de o luptă grea și cine se va vedea nevoit să admită că drumul spre marele premiu s-a oprit.

Un alt semn de întrebare, apare și în privința relației dintre Paul Diaconescu și Elena Chiriac. După ce Paul a declarat că Elena nu poate trece neobservată și că ”eu nu am acasă o relație, suntem într-o câmpie, dacă va exista vreo atracție mai sinceră, o voi exprima”, discuțiile dintre cei doi vor continua și în această seară. Oare vor face cei doi un nou pas sau faptul că ea a ales să doarmă lângă un alt coechipier va sta în fața potențialei idile?

Prima săptămână a competiției se încheie astăzi de la 21:30 cu un duel de neratat!

>