Breaking news

Primul concurent care a iscat discuții între jurații Stand-up Revolution

Stand-up Revolution continuă cu o nouă săptămână de audiții, la Antena 1. Duminică, de la 21.00, deciziile juraților Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt din ce în ce mai dificile pe măsură ce competiția avansează.

Faptul că cei patru jurați ai singurei emisiuni de stand-up din România se cunosc de mulți ani nu-i împiedică să lupte până la capăt pentru concurenții pe care și-i doresc în echipă.

Duminică, în cea de-a doua ediție Stand-up Revolution, un concurent își va face apariția pe scenă și va isca discuții la pupitrul juraților. Concurentul, caracterizat drept „pachet complet” de unul dintre jurați,  i-a făcut pe Teo, Vio, Costel și Dan Badea să lupte pentru a-l avea în echipă.

„Cred că ar trebui să echilibrăm echipele. Nu ar trebui să mergi în echipă la Teo pentru că el are deja concurenți buni”, a fost argumentul adus de Costel în negociere.

„Putem să îl împărțim”, a fost varianta adusă la masa de Vio, în timp ce Teo a propus „să stea câte o zi la fiecare echipă”.

Telespectatorii pot afla,urmărind cea mai nouă ediție Stand-up Revolution, difuzată duminică, de la 21.00, la Antena 1, cine este concurentul care a pus „pe jar” jurații emisiunii.

>