Breaking news

Prime Studios, studioul de videochat din Bucuresti care vine cu oferte de neratat pentru femei

Prime Studios este un studio de videochat, situat in Bucuresti, care vine spre publicul special ales pentru aceste servicii cu o paleta larga de oferte si beneficii, mai ales pentru doritoarele care doresc sa se angajeze in acest domeniu.

Desi videochatul este inca un subiect tabu si controversat pentru publicul larg, trebuie de retinut faptul ca este o meserie absolut legala si mai mult decat atat, in cadrul unui studio  se fac si angajari videochat in Bucuresti.

Ce servicii ofera Prime Studios

Pentru persoanele care doresc sa se angajeze, Prime Studios vine cu o serie de beneficii pentru doritoare. De la inceputul colaborarii, Prime Studios ofera un salariu fix pentru a avea incredere ca ofera o stabilitate financiara. Mai mult decat atat, din prima luna se poate primi si un bonus de 500 Euro, iar pentru modele care dau dovada de seriozitate si isi petrec cele mai multe ore online intr-o luna, li se ofera un city break.

Prime Studios este unul dintre cele mai bine cotate studiouri de videochat din Bucuresti unde modelele sunt printre cele mai motivate in activitatea pe care o desfasoara. Pentru ca independenta financiara reprezinta un aspect destul de important pentru o femeie, echipa studioului ofera modelelor un viitor lipsit de griji.

Femeile care isi doresc sa lucreze la Prime Studios – studio de videochat in Bucuresti nu au nevoie de o experienta anterioara deoarece vor primi un training specializat constant. De retinut faptul ca intr-un astfel de domeniu, limba engleza este obligatorie, fiind o limba de baza in comunicare. In acest context Prime Studios ofera un training de 3 luni de zile sau chiar mai mult pentru a stapani limba engleza la perfectie.

Pe langa aceste aspecte, femeile care doresc sa se angajeze in cadrul studioului, pentru a arata perfect pot beneficia si de operatii estetice precum rinoplastie, estomparea ridurilor, ridicare de bust etc. Totodata, programul este destul de flexibil si ai posibilitatea sa ti-l organizezi exact cum doresti pentru ca se lucreaza in ture. Calitatea, siguranta, flexibilitatea, independenta financiara, luxul si sansa de a avea un parteneriat strategic, sunt valorile dupa care se ghideaza echipa Studio Primes.

Videochat-ul non-adult

Videochat-ul non-adult se axeaza cel mai mult pe conversatii si discutii fara ca modelele sa fie nevoite sa se dezbrace. De aceea, limba engleza este esentiala, mai ales pe aceasta ramura, pentru a putea creea o conversatie cu fiecare membru in parte.

Videochat-ul adult

Videochat-ul adult pe langa conversatii contine si elemente de nuditate, in functie de client. Fiecare model din cadrul studioului de videochat este un colaborator unic, de aceea colaborarea bazata pe incredere si nu pe obligativitate este un pion principal.

Indiferent de alegerea pe care o fac, femeile care doresc sa faca parte din cadrul echipei Prime Studios, vor avea parte de beneficii financiare si un loc de munca stabil.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina oficiala prime-studios.ro.

Contact:

Telefon: 0725 165 944

WhatsApp: 0725 165 944

Adresa: Piata Victoriei (Metrou Victoriei).