Breaking news

Prime de 200.000 de euro, de Crăciun, pentru şefii Companiei Naționale de Drumuri

loading...

Șefii Companiei Naționale Autostrăzi și Drumuri din România au încasat în luna decembrie, prime de Crăciun în valoare de 200.000 de euro.

prime cnadnrDacă drumuri și autostrăzi nu prea avem, măcar șefii de la CNADNR să încaseze prime uriașe de Crăciun. Pe 23 decembrie, când lumea se grăbea să taie porcul și să se pregătească de Crăciun, Guvernul Ponta a aprobat pe șest o hotărâre prin care acorda bonusuri de 200.000 de euro șefilor Companiei de Drumuri.

Informația este confirmată chiar de Compania de Drumuri, după ce presa a aflat de primele de lux.

Prin bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat al C.N.A.D.N.R. S.A. aprobat prin H.G. nr. 1140/23.12.2013 şi publicat în Monitorul Oficial nr. 835/24.12.2013, cheltuielile salariale aprobate pe anul 2013 ale companiei au fost majorate la capitolul “Bonusuri” cu suma de 881 mii lei, suplimentare ce a avut ca scop acordarea tichetelor cadou, în luna decembrie 2013, pentru toţi salariaţii companiei (6.032 persoane), în sumă de 250 lei/salariat, în conformitate cu contractul colectiv de muncă încheiat la nivelul C.N.A.D.N.R. S.A.”, se arată în comunicatul de presă al CNADNR, remis exclusivNEWS.ro.

Numai că există informații potrivit cărora, Narcis Neaga, șef la CNADNR, a premiat șefii Direcției Concesiuni, Direcției Proiecte Autostrăzi din fonduri externe, plus reprezentații comisiilor de licitații pentru tronsoanele de autostradă Sebeș-Turda și Comarnic-Brașov, cu sume mai mari față de ceilalți directori pe motivul că gestionează fonduri europene.

loading...