Breaking news

Primarul Craiovei, audiat în dosarul Penescu

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost audiat astăzi de procurorii DNA într-un dosar al omului de afaceri, Cornel Penescu. Procurorii anticorupţie anchetează modul în care Primăria Craiovei a eliberat o autorizaţie de construcţie pentru un centru comercial care aparţine omului de afaceri piteştean.

ADRIAN MITITELU - CRAIOVABiroul şi apartamentul primarului au fost percheziţionate, în această dimineaţă, procurorii DNA ridicând mai multe acte care privesc firma PIC,deţinută de Cornel Penescu.

La începutul lunii februarie, Antonie Solomon, a pus la dispoziţia DNA Piteşti actele care atestă situaţia juridică a terenului pe care a fost construit hypermarketul PIC din Craiova, teren achiziţionat de Cornel Penescu, finanţatorul FC Argeş, de la Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craiova.

“Primăria nu are nimic de ascuns şi a pus la dispoziţia instituţiilor statului toate actele solicitate legate de acest caz. La vremea respectivă, am semnat autorizaţia de construcţie pentru PIC deoarece s-a demonstrat că deţineau toate avizele şi autorizaţiile necesare”, a declarat, pe 4 februarie, Antonie Solomon.

>