Breaking news

Primarul Aurel Simionescu le cere actorilor de la Brăila să tacă – VIDEO

Aurel Simionescu, primarul PSD de la Brăila, ascunde gunoiul sub preş şi le solicită actorilor de la Teatrul “Maria Filotti” să aibă grijă ce declară presei.

440-braila-teatrul-maria-filotti-scandal-director-primar-aurel-simionescu-mircea-bodolanÎn cadrul întrunirii care a avut loc vineri, 20 mai, la Teatrul “Maria Filotti” din Brăila, primarul le-a pus în vedere celor câţiva actori care au fost de faţă, să fie atenți la declarațiile făcute față de presă. Totodată, Simionescu a declarat că va evalua oficial modul în care directorul Mircea Bodolan conduce instituţia abia în luna octombrie. Deşi o astfel de evaluare, în vederea menţinerii sau eliberării din funcţie a actualului manager, putea fi făcută la şase luni de la momentul preluării postului, Simionescu tergiversează lucrurile.

Actorii sunt contrariaţi de sprijinul pe care primarul şi-l arată pentru directorul Mircea Bodolan.

Referitor la modul în care Aurel Simionescu înţelege să strunească actorii de la teatrul din Brăila, puteţi urmări mai jos un fragment, cât se poate de descriptiv, din pelicula “Cel mai iubit dintre pământeni”.

>