Breaking news

Primarul Aradului, ”rege” peste vămile din vestul țării

Fostul senator PSD, Viorel Matei îl acuză pe Gheorghe Falcă, primarul Aradului că el patronează în calitate de ”rege” vămile din trei județe din vestul țării.

gheorghe.falcaViorel Matei a ieșit în presă cu  declarații soc, după ce fiul său Lilian Matei a fost săltat de porcurorii DNA în cazul de corupție de la vămile din vestul țării. Fostul senator a declarat pentru ziarul Adevărul că pe tabla de şah desenată de sindicalişti, regele din Vestul ţării este primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

”Numai un debil mintal nu-şi dă seama”. „Chiar crede cineva că suntem un popor de nebuni? Nu se ştie cine e regele pe trei judeţe!? E Falcă. Cum vă explicaţi că de un an de zile toate vămile cu sârbii sunt coordonate de la Arad? Toate au venit cu coordonare, majoritatea şefilor sunt veniţi de pe Arad, trimişi atât pe Caraş cât şi pe Timiş. Este corect să vii din Arad şi să mergi la marginea judeţului Timiş când ai proprii tăi poliţişti de frontieră!? Ce, în Timiş nu sunt poliţişti de frontieră?”, a declarat Viorel Matei pentru ziarul Adevărul.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat că nici nu îl cunoaşte pe fostul senator. „Nu ştiu cine e Matei. Omul ăla trebuie să prezinte probe. Un om responsabil trebuie să dea documente, probe, ce vrea el, să le dea la instituţiile statului.”, a spus Falcă.

Fiul lui Viorel Matei a fost eliberat de anchetatori în urma audierilor. Încă dinainte de a afla de soarta fiului său, Viorel Matei s-a declarat liniştit şi sigur de faptul că, ofiţerul Lilian Matei, va scăpa pentru că este curat.

>