Breaking news

Prigoană, Columbeanu și Mihăescu, puși de Iuliana Tudor să cânte folclor la TVR 1

Silviu Prigoană, Irinel Columbeanu și Mugur Mihăiescu, candidați la Primăria Generală a Capitalei și la Primăria de Sector, au cântat folclor vineri seară la emisiunea ”Odată-n viață” de la TVR 1.

Vineri, 4 mai, Iuliana Tudor a reuşit performanţa de a-i avea în platoul emisiunii „O dată-n viaţă” pe trei dintre cei mai mediatizaţi oameni din România. Iubiţi de unii, contestaţi de alţii, dar unanim consideraţi interesanţi prin apariţiile din mass-media, Irinel Columbeanu, Silviu Prigoană şi Mugur Mihăescu au acceptat să îmbrace portul popular.

Oltean. Ăsta sunt şi aşa am şi arătat astăzi! Însă am înţeles cu adevărat că cel mai bun lucru al acestei emisiuni este faptul că prin acest program pot fi ajutaţi oameni cu probleme. În rest, în ceea ce priveşte partea de spectacol, mi-a plăcut proba de cântec popular, pentru că mie îmi place foarte mult să cânt. Cât despre şansele de a reveni la TV în calitate de actor sau om de televiziune… ei bine, de 4 ani eu fac numai afaceri. Acum nu mai sunt Garcea, sunt Mugur. Şi aştept să-nmugurească noi etape ale vieţii mele”, a mărturisit Mugur Mihăiescu.

Irinel Columbeanu a reprezentat zona Maramureşului, alături de Ştefania Rareş şi Gheorghe Turda, Silviu Prigoană a venit în chip de ardelean, împreună cu Nicolae Furdui Iancu şi Ionuţ Fulea, iar Mugur Mihăescu, reprezentând Oltenia, i-a avut alături pe Constantin Enceanu şi Maria Cârneci.

M-am simţit foarte bine la <<O dată-n viaţă>>. M-am descălţat pentru că m-am simţit bine cu adevărat. Recunosc, am fost inspirat la proba practică. Dar credeam că sunt mai multe probe! A trecut foarte repede timpul! A fost uşor, cu toate astea nu am fost artist, am fost eu însumi. Iar dacă vor mai exista invitaţii din partea Iulianei Tudor, am să le accept!”, a spus încântat Irinel Columbeanu.

Mugur Mihăescu a ales să ofere cea mai mare felie pentru sănătate şi a împărţit în mod egal pentru bunăstarea românilor, Irinel Columbeanu a luat jumătate din tortul lui Mugur Mihăescu motivând că vrea să ofere mai mult celor din jur, iar Silviu Prigoană i-a oferit tortul soţiei.

A fost superb la emisiune, sunt fără cuvinte! Mi se pare un lucru senzaţional să poţi să ajuţi nişte oameni năpăstuiţi. Şi, din acest punct de vedere, TVR merită să fie lăudat pentru că încă păstrează în grilă emisiuni cu tentă socială. Mâine presa mondenă o să ne facă praf pe toţi, pentru ce giumbuşlucuri am reuşit să facem şi eu şi Columbeanu şi Mugur Mihăescu. Eu cred că, până la urmă am făcut un lucru caritabil, lumea s-a simţit bine… A venit şi Adriana în public (n.r.: Adriana Bahmuţeanu-Prigoană), s-a autoinvitat pentru că eu cum sunt frumuşel, telegenic, îi era frică. Eu i-am spus: <<mă, nu se-ntâmplă nimic că-s nişte ţărănci, nişte dansatoare…>>. Mi-a spus însă că ştie că sunt balerine frumoase şi adevărul e că a avut dreptate. A fost bine că a fost în public la proba practică, când i-am dat tortul. Casa e condusă de soţia mea. În momentul de faţă e şi finanţată tot de ea. Eu nu am ajutat-o cu nimic, faptul că e genială i se datorează. Ea manageriază cu mare succes două staţii de televiziune. M-aţi prins la final când nu mă mai puteam dezlipi de Iuliana Tudor. Păi asta e femeie de care să te dezlipeşti? E un brand de ţară! M-a dezbrăcat de cămaşa neagră, m-a îmbrăcat în costumul tradiţional…”, a declarat Silviu Prigoană.

Iuliana Tudor i-a făcut pe cei trei oameni de afaceri să cânte şi să joace, însă proba care i-a pus cu adevărat în dificultate a fost proba practică. Cei trei au avut la dispoziţie câte un tort, pe care să-l facă felii, imaginându-şi că taie, în plan metaforic, din bugetul propriilor familii.