Breaking news

Prietenii TVR 2 nu s-au speriat de viscol şi au venit la premiera filmului „Avem un Zoo”

Miercuri, 25 ianuarie, la Cinema City  Sun Plaza din Bucureşti, prietenii TVR 2 au fost primii din România care au putut urmări „Avem un Zoo!” cu Matt Damon şi Scarlett Johansson în rolurile principale.

Filmul este bazat pe povestea lui Benjamin Mee, spusă în cartea „Avem un Zoo!”, apărută în acestă săptămână în România la Editura RAO.

O familie care locuia în Londra ajunge să-şi schimbe radical viaţa după o cumplită tragedie. Numai că aventura se va dovedi pe cât de neaşteptată, pe atât de copleşitoare pentru toţi.

200 de animale sălbatice ameninţate cu moartea îşi vor găsi salvarea cu ajutorul ambiţiei unui fost jurnalist, absolvent de psihologie, interpretat de Matt Damon.

Prima lansare din 2012 din ciclul „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme” nu a fost împiedicată de viscolul din Bucureşti sau de blocajele din trafic, premiera „Avem un Zoo!” fiind un argument suficient de puternic pentru ca iubitorii de filme de calitate să facă orice efort pentru a ajunge la Cinema City Sun Plaza.

Prietenii TVR 2, care au câştigat invitaţii la eveniment prin intemediul paginii de Facebook TVR 2  sau urmărind programele TVR 2, au făcut fotografii împreună şi au avut posibilitatea să răsfoiască sau să cumpere cartea care a stat la baza filmului, „Avem un ZOO!”, lansată de editura RAO cu numai două zile înaintea acestei proiecţii speciale a filmului.