Breaking news

Prețurile mici sunt întotdeauna palpitante. Nu rata Black Friday la Alcool Discount!

Black Friday – nu există oportunitate mai bună pentru a face provizii de băuturi înainte de Crăciun.

Odată cu sfârșitul verii și sosirea toamnei, numărătoarea inversă pentru cel mai mare și mai important eveniment de cumpărături al anului –  Black Friday – poate începe oficial. Site-ul de băuturi alcoolice Alcool Discount e gata să vă încânte cu  cele mai mici prețuri din an!

În cumpărarea băuturilor puteți găsi cele mai bune prețuri. Unde? Pe Alcool Discount!

Printre evenimentele majore de pe internet la nivel mondial, Black Friday este probabil unul dintre cele mai populare. Magazinul online Alcool Discount pregătește pentru Black Friday oferte irezistibile care includ toate băuturile, de la șampanie elegantă la reduceri irezistibile la toate tipurile de băuturi spirtoase: vodcă, gin, whisky, coniac, vin, lichior, rom, tequila, brandy.

Ce să cumpărați de Black Friday de pe Alcool Discount? 

Puteți cumpăra oricare dintre produsele din selecția de Black Friday și veți economisi, dar vă recomandăm să profitați de ofertele la șampanie, reducerile la vin și băuturi spirtoase și să nu așteptați până în ultimul moment. Vinurile pentru consum propriu, pentru sărbători sau cele pe care le veți oferi cadou nu dau greș niciodată și dacă le veți cumpăra la reducere este și mai bine.

Pe Alcool Discount găsiți acea sticlă de băutură premium la reducere de Black Friday! Surprindeți-vă prietenii și apropiații cu cadouri!

De Black Friday vă puteți bucura de băuturi spirtoase premium la cel mai bun preț. Cele mai mici prețuri din an vor fi la toate categoriile de vin: vin roșu, vin alb, vin spumant, vin roze, vin porto, precum și la băuturile spirtoase de tot felul. În timpul Black Friday, pe Alcool Discount puteți alege dintr-o imensă varietate de vinuri bine diferențiate după tip (roșu, alb, roze, dulce, demidulce, sec etc.), soiul de struguri cu ajutorul căruia a fost produs (printre care Cabernet, Pinot Noir, Aglianico, Chardonnay, Merlot, Grenache sau Pinot Grigio) și podgoria sau regiunea vinului (cu o selecție excelentă care pleacă de la Adamclisi la Vulture, fără a uita podgoriile românești). De asemenea, veți găsi vinuri din toate colțurile lumii: Australia, Chile, Franța, Italia, Uruguay, Spania, Portugalia, Republica Moldova, Liban, Israel, Grecia și altele.

Ce alte băuturi alcoolice vor fi reduse pe Alcool Discount de Black Friday?

Alcool Discount nu vă oferă doar prețuri excepționale pentru a cumpăra vin online în timpul Black Friday, ci și pentru toate tipurile de băuturi spirtoase precum romul, whisky-ul, ginul, coniacul, brandy-ul, vodca, lichiorul sau tequila și toate la prețuri imbatabile, cu reduceri de până la 70% față de prețul lor inițial. Puteți alege dintre oricare din mărcile disponibile, de la Absolut la Beefeater, Ballantines, Hennessy, Alexandrion, Disaronno sau Lagavulin.

Pe scurt, Alcool Discount a extins ofertele de Black Friday pentru băuturi și, cu aceasta, clienții pot decide cu ce produse doresc să se bucure în zilele dinaintea Crăciunului sau chiar ce produse cumpără pentru a le păstra până la sosirea sărbătorilor.

Care au fost cele mai bune oferte la băuturile alcoolice de pe Alcool Discount de Black Friday anul trecut?

Anul trecut, vinul oferea până la 50% reducere, în timp ce băuturile spirtoase ajungeau până la 70% reducere. Gama extinsă de șampanie a fost redusă cu o treime, la mărci populare precum Moët, Taittinger și chiar Veuve Clicquot. Și anul acesta site-ul de băuturi alcoolice Alcool Discount a promis prețuri imbatabile de Black Friday!

Profitați la maximum de Black Friday cu reduceri speciale la Alcool Discount! Pregătiți-vă coșul virtual din timp!

>