Prețurile cresc: ce să faci dacă ai nevoie urgentă de bani până la salariu

 

În ultima perioadă, prețurile la toate produsele au explodat. Cu toate acestea, salariile rămân la același nivel creându-se, astfel, o discrepanță uriașă între venit și cheltuieli.

 

La un moment dat, cu toții ne lovim de un zid. Există un milion de liste care oferă sugestii despre cum să obțineți bani acum, dar majoritatea nu sunt suficient de rapide. „Am nevoie de bani” înseamnă că am nevoie de ei acum!

 

Împrumuturi, job-uri part-time sau vânzări

 

Una dintre cele mai bune modalități de a faci niște bani în plus sunt sondajele online. Cu toții ne petrecem mare parte din zi pe telefon. De ce să nu profităm de asta. Există o sumedenie de site-uri care vă vor plăti pentru a efectua câteva activități simple.

 

În funcție de câți bani ai nevoie și de cât de repede îi vrei, poți apela chiar și la un împrumut. Însă aceasta este luată în calcul doar pentru situațiile extreme când aveți nevoie disperată de bani.

 

O altă modalitate de a face rost de câțiva bănuți până primești salariul este aceea de a vinde lucruri de care nu mai ai nevoie. Un telefon uitat într-un sertar, un aparat foto sau chiar niște haine pe care nu le-ai mai purtat de mult îți pot aduce bani extra cât ai clipi.

Din fericire, există o mulțime de modalități de a face bani în plus. Fie că alegeți să vă vindeți bunurile, să împrumutați bani de la un prieten sau să obțineți un credit până la salariu, un lucru este cert: imediat ce vă reveniți din această calamitate financiară, este timpul să începeți să construiți un fond de urgență.

 

>