Breaking news

Președintele Rusiei, Vladimir Putin este grav bolnav

Problemele de sănătate ale lui Vladimir Putin sunt reale și o dovedesc imaginile difuzate de la întrevederea cu premeirul  turc Recep Tayyip Erdogan.

La întâlnirea de luni de la Istanbul, premierul turc Recep Tayyip Erdogan l-a ajutat pe preşedintele rus Vladimir Putin să se aşeze pe scaun.

Putin avea dureri atât de acute de spate, încât Erdogan l-a ajutat să se aşeze în fotoliu.

Primele informaţii că Putin, care până recent afişase o alură sportivă şi de om dur, ar avea probleme de sănătate au apărut în luna octombrie, după ce practic încetase să mai apară în public.

Dmitri Peskov, purtătorul său de cuvânt, a dat în repetate rânduri asigurări că şeful statului este ‘în formă’, dar că preferă să lucreze la reşedinţa sa Novo-Ogariovo, din cauza blocajelor masive de trafic din Moscova.

Vinerea trecută însă premierul japonez Yoshihiko Noda a declarat că a fost nevoit să-şi anuleze vizita programată pentru decembrie în Rusia din cauza stării de sănătate a preşedintelui rus.

Mai înainte, preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko dezvăluise că Putin s-a accidentat la coloană în timpul unor antrenamente de judo.
>