Breaking news

Premieră în România: prima universitate care oferă studenților și angajaților beneficii personalizate

Universitatea Politehnica din București devine prima instituție de învățământ superior din România care oferă studenților o gamă amplă de beneficii și oferte speciale.

Studenții înscriși la toate ciclurile de învățământ (licență, masterat și doctorat) precum și angajații UPB vor avea acces la o platformă online din care vor putea alege dintre peste 2.500 oferte speciale dedicate cu reduceri cuprinse între 5% și 50%.

Printre beneficiile disponibile, se numără reduceri la segmente de produse și servicii precum: sport, cultură, sănătate, educație, turism, librării, hobby, modă, wellness, restaurante, etc. Platforma va funcționa ca un magazin online, creat special pentru comunitatea universității.

Inițiativa apare ca urmare a dorinței universității de a oferi studenților un pachet educațional complet și competitiv, la nivelul universităților din occident. În același timp, aceasta este și o urmare a procesului de transformare digitală a instituției.

Mihnea Costoiu, rectorul universității, a declarat: „Pentru noi acest proiect face, în primul rând, parte din spectrul responsabilității sociale. Sigur, este un avantaj competitiv ca o universitate să crească atractivitatea pachetului de servicii și beneficii pe care îl oferă studenților. Însă mai important este faptul că sperăm ca prin reducerea costurilor studenților, prin creșterea puterii lor de cumpărare, să scădem nivelul abandonului universitar și retenția studenților pe băncile facultăților. Este o inițiativă care va avea un impact pozitiv asupra a peste 33.000 de oameni”.

Prin rețeaua la care s-a alăturat universitatea, studenții vor putea beneficia de aproape 5.000 de oferte și reduceri de la peste 4500 de parteneri.

Universitatea POLITEHNICA din București, cea mai mare universitate tehnică din țară, are peste 30.000 de studenți înscriși anual la toate ciclurile de învățământ, 15 facultăți şi peste 1.800 de cadre didactice și cercetători. UPB are peste 80 de laboratoare și 68 de centre de cercetare cu tehnologie de ultimă generație.

>