Breaking news

Președintele Federației de Tenis din Moldova a murit în urma exploziei unei mașini

În urma exploziei produse marți pe o stradă din centrul Chişinăului, lângă Ambasada Chinei, preşedintele Federaţiei de Tenis din Republica Moldova, Igor Ţurcan, a murit.

igorŢurcan trecea cu maşina personală pe stradă în momentul producerii deflagraţiei. Oficialul Federației a decedat în scurt timp la spital în urma unui stop cardiac.

Publica TV, a anunțat că Țurcanu ar fi fost şeful de campanie al candidatului independent la Primăria Chişinăului Mihai Godea. Țurcanu avea conflicte cu fosta conducere a Federaţiei de Tenis şi este implicat într-un proces.

Varianta unui posibil atentat cu bombă, a fost luată în calcul atât de primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă cât și de către poliția moldavă.

Maşina este parcată lângă Federaţia de Tenis şi, din informaţiile care au fost anunţate, este parcată de două zile. Nu este exclus că ar fi un atac terorist, o reglare de conturi. Şi asta este cel mai grav lucru. Vedem un atac asupra preşedintelui Federaţiei de Tenis în plin centrul oraşului, lucru care nu a mai avut loc în Chişinău. Ancheta o să stabilească cine, cum şi unde„, a declarat Dorin Chirtoacă.