Breaking news

Praf şi pulbere. Tricolorii au ratat definitiv calificarea la Mondialele din 2018!

România a fost învinsă luni seară de Muntenegru şi a pierdut orice șansă de calificare la Cupa Mondială din 2018. Naţionala de fotbal a României nu a mai ajuns la Mondiale din anul 1998.

romania - muntenegruTricolorii au fost învinşi de naţionala statului Muntenegru cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Gradski Stadion din Podgorica, într-un meci din Grupa E a preliminariilor FIFA 2018.

În Muntenegru, România a cerut penalty în minutul 13, la o pătrundere a lui Chipciu, care a căzut în careu, în duel cu Vesovic.

Gazdele au avut prima ocazie un minut mai târziu, când Ivanic a tras din afara careului, dar Tătărușanu a reținut în doi timpi. Beciraj (17) a ratat o ocazie imensă, șutând pe lângă poartă, din poziție ideală, de la 12 metri, central. Apoi, Jovetic (20) a fost blocat de Chiricheș.

România a încheiat practic campania de calificare în Muntenegru, unde echipa gazdă s-a impus prin golul marcat în minutul 75 de Stevan Jovetic.

Tricolorii au început campania contra Muntenegrului, cu 1-1 la Cluj-Napoca, Stanciu ratând un penalty în prelungirile partidei de debut a lui Christoph Daum ca selecționer al României, și au încheiat-o la Podgorica, cu un eșec, care poate fi ultimul din mandatul tehnicianului german. România mai are de disputat două meciuri în aceste preliminarii, dar obiectivul a fost ratat.

România mai are de jucat două partide în această campanie, cu Kazahstan pe 5 octombrie, la Ploiești, și cu Danemarca, pe 8 octombrie, în deplasare.