Breaking news

Power Laptop Service: Noi servicii pentru clienții fideli din sectorul 2

În secolul vitezei, tehnologia și banii merg mână în mână. În 2017, experții din industria cripto erau de părere că moneda digitală Bitcoin avea să depășească pragul a câtorva mii de dolari, lucru care a determinat apariția unui precedent urmat de acțiunea individuală a fiecărui utilizator dornic de venituri substanțiale.

Astfel, dacă până acum, banii virtuali se făceau convențional, cu ajutorul unor PC-uri, plăci video și procesoare, în 2018 aceștia se produc cu ajutorul unui dispozitiv numit Antminer, despre care specialiștii Power Laptop Service spun că este cel mai profitabil aparat de minat bitcoin existent la ora actuală pe piața de profil.

Mizând pe același concept care a adus succesul magazinului Power Laptop, respectiv gama variată de componente și piese de schimb comercializate pentru posesorii de laptopuri (http://www.powerlaptop.ro/categories/Incarcator-Laptop/), telefoane, tablete și alte gadget-uri contemporane, service-ul Power Laptop din sectorul 2 a inclus în portofoliul său și Service Antminer, astfel că orice posesor al unui Antminer se poate prezenta cu dispozitivul pentru reparații tip software:

Diagnoza și reparații pentru Antminer L3+, S9, D3, A3 și multe alte modele

Problemele care pot surveni în cazul unui Antminer sunt, în general, referitoare la erorile generate de software. Specialiștii Power Laptop Service pot soluționa o gamă extinsă de probleme ce poate afecta funcționalitatea Antminer-ului dumneavoastră.

Beagbone-ul nu mai recunoaște hashing boardurile. Această problemă intervine ca urmare a faptului că minerulului îi lipsesc mai multe plăci de hashing. În acest caz, tariful aplicat este de 100 Euro / hashing board, iar dacă vă prezentați cu mai multe hashing boarduri, tariful devine negociabil. Totuși, nu toate plăcile de hashing pot fi reparate la Power Laptop Service, însa acest lucru vi se va face cunoscut în faza de diagnoza. Dacă minerul nu își recapată funcționalitatea în urma modificărilor software, este necesară expedierea plăcilor către centrul de reparații Bitmain (Hong Kong), fapt pentru care costul reparației va porni de la 150 Euro / hashing board.

Antminer-ul are hashing boarduri cu viteza de minat 0. Altfel spus, hashing boardurile apar în panelul de administrare, însa nu pot mina. Rezultatul se vede in 0mh/s. În acest sens, problema este mai ușor de rezolvat, acționandu-se asupra repunerii în funcțiune a hashing boardurilor cu viteza 0, iar timpul alocat reparației este mai scurt decât în cazul altor spețe. De altfel, puteți trimite plăcile defecte prin curier la Power Laptop Service, iar specialiștii se vor ocupa de reatribuirea funcționalității Antminer-ului.

Eroare de asic-uri. Această defecțiune se numără printre cele mai sonore în ceea ce privește slaba funcționare a unui Antminer. Cum puteți recunoaște această problemă? Pe scurt, una sau mai multe hashing boarduri ale Antminer-ulului afișează o eroare de asic-uri, identificată convențional printr-un șir de caractere. Odată sesizată această problemă, tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați cu miner-ul la Power Laptop Service sau să le trimiteți la service.

Hashing boardurile minează cu viteză redusă. Această problemă este generată de una sau mai multe hashing boarduri care indică un număr redus de asicuri, minând deloc sau cu viteza foarte redusă. Dacă observați că Antminer-ul începe să funcționeze mai greu, generând o serie de erori, este cazul să îl aduceți în service, fiindcă este nevoie de accelerarea vitezei hashing boardurilor. Amânarea rezolvării acestei probleme poate conduce la colapsul functionalității unui Antminer.

Antminer-ul se blochează și restartează. Dacă vă confruntați cu o astfel de defecțiune, în mod cert una sau mai multe hashing boarduri sunt de vină pentru generarea unor erori constante ce conduc la slaba funcționare a miner-ului. Mai mult decât atât, nefuncționalitatea constantă surprasolicită Antminer-ul, acesta intrand în colaps și oprindu-se constant.

Servicii de upgrade, mod, tweak și overclock Antminer diverse modele
Pe lângă serviciile de reparații Antminer, Power Laptop Service a introdus și servicii conexe acestora, ce vizează în mod deosebit maximizarea eficienței unui Antminer. Grație unui astfel de serviciu, se optimizează softul și parametrii de funcționare ai Antminer-ului, ceea ce conduce la un randament cu până la 30% mai mare pentru utilizator. Pe scurt, puteți obține un profit mult mai mare, însă doar dacă permiteți specialiștilor să se ocupe de slaba funcționare a Antminer-ului. Serviciile de tip upgrade și optimizare ajung la valoarea de 300 Euro / Antminer.

Power Laptop Service își completează portofoliul de prestări cu servicii de diagnoză, reparații și upgrade Antminer, dedicate posesorilor de astfel de dispozitive, care se ocupă sau sunt pasionați de piața financiară. În timp ce achiziția unui nou Antminer poate fi costisitoare, ajungând până la 10.000 de lei, reparația efectuată de specialiștii Power Laptop Service sector 2 nu vă va costa mai mult de 300 Euro.