Breaking news

“Povestea unui tatuaj”, un nou reality show la Euforia TV

Euforia TV lansează joi, un nou reality show intitulat “Povestea unui tatuaj”, a cărui gazdă este Sylvia Sîrbu.

“Povestea unui tatuaj” este un reality inedit care scoate în evidenţă faptul că tatuajele nu sunt doar nişte desene pe piele ci, fiecare are câte o semnificaţie, câte o poveste emoţionantă pentru oamenii care se hotărăsc să le poarte.

Fiecare episod prezinta trei poveşti  reale de viaţă: una a unui VIP şi două ale unor oameni obişnuiţi.

Ceea ce îi uneşte pe cei trei este desigur pasiunea pentru tatuaje. Gazda emisiunii este Sylvia Sirbu. Ea va introduce personajele, şi le va susţine în fiecare ediţie pe tot parcursul procesului de tatuare.

Pasionată de tatuaje, ea însăşi are până acum 5 astfel de desene pe piele, Sylvia le va împărtăşi din experienţa proprie si celor care vin in emisiune.

Frumoasă, carismatică, fermecătoare, favorita presei, foasta doamnă Vârciu are déjà pe corp 7 tatuaje. Adelina își spune în emisiune, povestea pasiunii pentru tatuaje, descoperită în timpul relaţiei cu Liviu.

Înainte nu suporta să vadă pe stradă femei tatuate. Odată ce şi l-a făcut pe primul, în 4 ani, Adelina a ajuns la 7 tatuaje ce simbolizează dragostea în diferitele ei forme. Primul tatuaj şi l-a făcut în Ibiza, pe vremea când dansa într-un club.

Al doilea este lângă degetul mic, trei steluţe simpatice, al treilea a fost numele lui Liviu, scris pe mână pe care şi l-a acoperit după divorţ cu un future.

Pe ceafă, vedeta are tatuate iniţialele părinţilor ei şi a fratelui, din dragoste pentru familie. Pe omoplat are un citat, “amor per siempre” şi pe coapse, “love is my secret”.

Deşi a divorţat de Vârciu, Adelina nu a renunţat să-şi caute jumătatea. Dorinţa de a-şi găsi sufletul pereche nu a părăsit-o, drept pentru care s-a gândit că ar fi momentul să-şi refacă cel mai important tatuaj, cel de pe deget – “God Bless”.

“Am venit să-l refac pentru că déjà m-am săturat de mişto-urile prietenilor. L-am făcut mai demult şi începuse să se ia. Prietenii îmi ziceau mereu că m-am murdărit pe deget. Tatuajul este făcut pe inelar exact în locul unde trebuie să stea verigheta. Sper că în curând să vedem şi verigheta. Dar nu mă grăbesc că am mai avut una.”

Astfel că în fiecare joi seară la ora 20.00 la Euforia TV aflați povești cu și despre tatuaje.

>