Breaking news

Povestea unui exil cât o viaţă, sâmbătă la TVR 1

loading...

Pe 12 ianuarie, Ora Regelui ajunge la ediţia cu numărul 25. Şi în această săptămână, telespectatorii TVR 1 vor putea urmări imagini din şi despre viaţa membrilor Familiei Regale prin reportaje sau dialoguri având ca subiect monarhia.

regele mihaiCu 65 de ani în urmă începea exilul M.S.Regelui Mihai. Cei care se vor afla în faţa micilor ecrane sâmbătă, de la ora 13.00, vor afla mai multe despre acest eveniment dramatic pentru Monarhia română.

Tot la Ora Regelui aflăm o posibilă soluţie pentru România, dintr-un dialog cu Andrei Chiliman: „Este o bună ocazie ca politicienii să aducă Monarhia în România”, afirmă primarul sectorului 1 al capitalei.

Un alt subiect, dezbătut la Ora Regelui cu Doina Cornea, Alin Ciupală şi Wilfried H.Lang, se referă la Regele Carol al II-lea: dincolo de umbre şi manipulări. Iar „opiniile despre monarhie” aparţin, în această ediţie, lui Tiberiu Cnab.

Ediţia de sâmbătă a emisiunii de la TVR 1 se încheie cu prima parte a documentarului „Carmen Sylva: Prințesa Rinului, Regina Carpaților”, realizat în 1999 la domeniul princiar de la Neuwied şi la Castelul Peleş.

loading...