Breaking news

Povestea ascunsă a numelui fetiţei lui Connect-R

Ştefan Mihalache, alias Connect-R, se mândreşte nu doar cu o carieră de invidiat, ci şi cu o superbă familie, care de curând s-a împlinit cu încă un membru, chiar în timpul preselecţiilor pentru cel mai nou sezon România Dansează, difuzat în primăvara aceasta la Antena 1.

connect-r - fetitaAre sute de concerte în fiecare an, face parte din juriul a două emisiuni de succes, Next Star şi România Dansează, iar toate acestea se completează cu un minunat tablou de familie.

De curând, în viaţa lui Ştefan şi a Mishei a apărut Maya, comoara pentru care artistul s-a rugat zi de zi, din momentul în care a aflat că soţia sa este însărcinată.

Misha a ştiut de la început că este fetiţă, spre surprinderea lui Connect-R: De când a aflat că este însărcinată, şi-a pus mâna pe buritcă şi a spus <<Este fată şi o s-o cheme Maya!>>; eu n-am crezut, i-am zis să aştepte, că se grăbeşte. Când am văzut totuşi la prima ecografie că este fată, am căutat etimologia cuvântului şi într-adevăr se găseşte în cele două culturi din care noi se tragem, cea hindusă, că noi indienii de aici suntem cei de acolo, de la hinduşi. În hindusă Maya înseamnă iluzie, iar în etimologia rusă, pentru că de acolo sunt bunicii Mishei, înseamnă început de primăvară şi de viaţă nouă. Într-adevăr cred că ce am trăit până acum, având în vedere fondul, a fost o iluzie. Un început de primăvară şi de viaţă nouă mi-a dat fetiţa mea şi restul trăirilor de până acum au prins valoare. Fără ea, nu aveam nimic de fapt.

Connect-R poate spune cu mâna pe inimă că este un bărbat împlinit, are o fetiți, o carieră muzicală în plină ascensiune și mai nou, face furor și în televiziune, în calitate de jurat la Next Star și România Dansează.

>