Breaking news

Poveste de iubire între un elev minor și o profesoară de coregrafie – VIDEO

Povestea de iubire dintre o profesoară de coregrafie de la un Liceu din Timișoara și un elev de la același liceu a ajuns pe internet.

În timpul unor lecții de coregrafie, în sala de sport, elevul și profesoara se antrenau însă se îmbrățișau și se sărutau, crezând că sunt singuri. Însă cineva i-a filmat și a postat înregistrarea pe internet.

Momentele de tandrețe au fost surprinse în timpul  unei repetiţii pentru un spectacol, la Opera Naţională din Timişoara.

Potrivit declarațiilor Mariei Clesiu, directoarea Liceului Ion Vidu din Timișoara, profesoara nu predă la clasa elevului cu care se iubește.

”Dânsa este colaboratoare. A fost angajată în luna noiembrie, cu o jumătate de normă. E posibil ca scena să fi fost filmată când dânsa nu avea ore la noi. Oricum, nu îi vom mai da ore, pentru că băiatul este minor, iar gesturile sunt condamnabile. Nu este cadru didactic, este balerină la Operă. E colaboratoare şi a primit ore pentru că o colegă nu mai putea duce ore suplimentare. Am înţeles că îşi va da demisia. Cel mai probabil cineva le doreşte răul, altfel nu îmi pot explica cum cineva a putut să îi fimeze”, a declarat directoarea Colegiului National de Arta „Ion Vidu”, Maria Clesiu, citată de Opinia Timişoarei.

La scurt timp după apariția pe internet a înregistrării cu cei doi, profesoara în vârstă de 23 de ani şi-a dat demisia.

Elevul cu care se iubește profesoara, are 17 ani și este în clasa a XI-a. Statutul cadrului didactic interzice orice legătură sexuală între profesor și elev.

Acum că profesoara și-a dat demisia, cei doi se pot iubi în voie.