Breaking news

Poți avea ținute cool de iarnă cu ajutorul bocancilor de la MOJA!

Bocancii… încălțămintea ce este purtată doar la necesitate, în zilele foarte friguroase, în care a nins. Sau perfecți doar pentru a merge la munte, datorită faptului că nu alunecă. Acest tip de încălțăminte este adesea purtată doar la ținute montone, în care predomină gecile închise la culoare. Însă, știai că bocancii nu sunt doar simple perechi de încălțăminte pe care le alegi când este extrem de frig? Aceștia pot fi integrați cu succes chiar și în ținute cool pentru iarnă, iar în continuare îți vom spune cum! 

În ultimii ani, putem spune că bocancii au început să fie mai apreciați, cu toate că încă există o reticență. Dacă și tu consideri că se potrivesc doar în ținute anoste, ar trebui să îi analizezi mai atent. Sunt numeroase ținute în care aceștia pot fi integrați cu succes și este suficient să te inspiri de la pasionații de modă. 

Chiar și iarna poți avea ținute cool, în tendințe. Nu trebuie să porți doar culori închise și haine fără personalitate. Știm cu toții că prioritar este confortul și articolele vestimentare ce ne țin de cald, însă poți avea cele mai frumoase ținute făcând schimbări foarte mici. Un exemplu ar fi să alegi haina de exterior într-o culoare veselă. Îndrăznește și alege galben, roz, bordo, de ce nu chiar verde. Vei observa că și starea ta de spirit se va schimba dacă te vei îmbracă în culori vesele pe timp iernii. 

Dacă nu îți dorești să alegi o haină de exterior colorată, atunci poți transforma accesoriile și bocancii în punctele de atracție principală. Alege mănuși și fular în culori complementare bocancilor sau poate chiar în aceeași culoare, însă nuanțe diferite și vei vedea cum întreaga ținută se schimbă. 

În ceea ce privește alegerea bocancilor, sfatul nostru este să alegi mai multe perechi diferite, pe care să le porți în funcție de tipul ținutei și de vreme. Îți recomandăm să alegi bocanci dama din piele naturală, de la MOJA, pe care îi poți purta foarte mult timp. În plus, arată excepțional și sunt foarte comozi. 

Bocancii de la MOJA pot fi integrați cu succes în orice fel de ținută pentru iarnă, indiferent dacă preferi rochii (chiar și tricotate), fuste si bluze deosebite sau pantaloni și cardigane. Îți recomandăm să alegi bocanci în culori diferite, pentru a-ți fi mai ușor să îi integrezi în ținutele tale de zi cu zi. 

Bocancii negri se potrivesc la orice și pot fi asortați chiar și la ținute de vară. Da, ai citit bine! Vara, bocancii pot fi purtați la ținute de festival, iar o pereche clasică, neagră, te ajută să ai look-ul perfect. Pentru ținutele în care nu îți dorești ca accentul să cadă încălțăminte, recomandarea noastră este să alegi și o pereche de bocanci scurți, nude. Și nu în ultimul rând, alege și o pereche de bocanci deosebiți, care să fie vedetele ținutei. Poți opta pentru o culoare vibrantă, cum ar fi portocaliu sau pentru un imprimeu floral. Nu-i așa că sună bine? 

Sperăm să îți fie de folos sfaturile noastre și să alegi cele mai frumoase perechi de bocanci! 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/Br_wYlGiYlw

>