Breaking news

Postul Radio 21, transmite live de la mare, Liberty Parade 2012

Radio 21 organizează Liberty Parade 2012, cel mai mare eveniment dance din istoria radioului, pe 28 iulie pe plaja dintre Venus şi Saturn. Invitatul special al serii este celebrul DJ american Roger Sanchez.

Au mai rămas patru zile până la marele moment, iar orele, minutele şi secundele par mai lungi ca niciodată.

Pentru cei care nu pot ajunge la mare, în caravană şi pe Liberty Parade Arena, Radio 21 a pregătit o transmisiune live care îi va face să rămână cu urechea lipită de radio până în zori de zi.

Pe tot parcursul zilei de sâmbătă DJii Radio 21 vor face intervenţii live de la mare, iar începând cu ora 16:00, Shurubel va fi prezent în caravana Liberty Parade, de unde va lua pulsul distracţiei.

De la ora 20:00 începe nebunia la Radio 21: Liberty Parade se aude LIVE până a doua zi dimineaţă, la răsăritul soarelui. Shurubel şi Bogdan Ciudoiu aduc la radio impresii la cald şi interviuri cu DJii Radio 21 care mixează pe Liberty Parade Arena: DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu,Christian Green, DJ Allen, DJ Kruger şi invitatul special ROGER SANCHEZ vor trece rând pe rând la microfon şi vor împărtăşi la radio nebunia Liberty Parade 2012.

Peste 60.000 de  petrecăreţi sunt aşteptaţi şi în acest an la cel mai mare eveniment dance din România să se distreze, să danseze pe ritmurile muzicii celor mai buni DJi români şi ale celebrului DJ Roger Sanchez în cele 16 ore de energie şi dans continuu, de evadare în lumea sunetului, culorilor, libertăţii, adrenalinei, fericirii şi sentimentului că muzica face ca lumea întreagă să se mişte în acelaşi ritm.