Pornește-ți mașina din iPfone

Falcon Electronics lansează în cadrul 4Tuning Days 2010 Viper SmartStart, aplicaţia cu ajutorul căreia îţi poţi comanda maşina din iPhone. Evenimentul va avea loc în perioada 13 – 14 martie 2010, între orele 10.00 – 20.00, în Pavilionul Central al Roxempo, Bucureşti.

viper-smartstartViper SmartStart este singura aplicaţie din lume care permite utilizatorilor să-şi pornească maşina de oriunde prin apăsarea unui singur buton al iPhone-ului sau iPodul-ui din dotare. Aceasta poate fi descărcată gratuit de pe Apple® App Store şi este compatibilă cu sistemele de securitate Viper cu pornirea motorului din telecomandă. Posesorii unui astfel de sistem au posibilitatea de a-şi instala rapid modulul SmartStart pentru a avea acces la aplicaţie.

Viper SmartStart oferă un grad ridicat de confort în anotimpurile reci, când dezgheaţă geamurile şi încălzeşte interiorul maşinii, dar şi pe timp de vară, când răcoreşte maşina prin activarea aerului condiţionat.

Spre deosebire de majoritatea sistemelor de securitate cu pornirea motorului din telecomandă, Viper SmartStart are rază de acţiune nelimitată. Practic, maşina ta poate fi comandată de oriunde, atâta vreme cât telefonul are semnal Internet.

Modulul Viper SmartStart va fi disponibil în România începând cu data de 1 aprilie 2010 în toate magazinele Falcon Electronics la preţul de 299 USD, fără TVA.

Aplicaţia poate fi testată la 4Tuning Days 2010 pe maşina demo Opel Astra – Kicker la standul Falcon Electronics, poziţionat la intrarea în Pavilion.

>