Breaking news

Ponturi-Bune.ro prezintă top 3 agenții de pariuri online licentiațe în România

Multi dintre cei care au jucat pana in prezent la pariuri sportive in agentii clasice, offline, sunt tentati sa incerce si pariurile online. Singura piedica in domeniu ar fi lipsa de informare: inca exista anumite temeri (nefondate) legate de securitatea tranzactiilor online si de legalitatea jocurilor de noroc de pe internet.

ponturi buneRealitatea este ca piata romaneasca de specialitate este reglementata foarte strict de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), organism care poate sanctiona orice derapaj din limitele legale. Daca esti cetatean roman (ai rezidenta fiscala in Romania mai exact), poti sa joci 100% legal si sigur la casele de pariuri licentiate. Orice astfel de website este obligat sa afiseze numarul deciziei de licentiere ONJN in mod vizibil, inclusiv in orice reclama publicitara.

Daca vrei sa incepi sa pariezi online, cel mai bine este sa lucrezi cu cei mai buni, cu cele mai populare agentii de pariuri. Ponturi-Bune.ro, comunitatea pasionatilor de pariuri sportive de pe internet, prezinta numeroase clasamente si analize cu privire la casele de pariuri, in functie de diverse criterii. Cert este ca a face echipa cu operatori precum Unibet, sportingbet, NetBet sau winmasters pare sa fie o idee excelenta. Vorbim de branduri importante la nivel international, care au investit puternic si in Romania. Nu intamplator, nume ca Dan Petrescu, Gabi Balint si – mai nou – Gica Craioveanu au devenit ambasadori de brand ale unor astfel de case de pariuri.

Cei ce cauta un top 3 agentii de pariuri online vor gasi pe Ponturi-Bune.ro un astfel de clasament intocmit pe baza voturilor jucatorilor, dar si prin analiza atenta a ofertelor respectivelor case de pariuri licentiate. In prezent, lider este Unibet, care se remarca la mai multe capitole. Unibet ofera in general cele mai mari cote dintre agentiile online, dar si sute de optiuni de pariere la fiecare meci, optiuni ce apar foarte devreme chiar si atunci cand sunt din competitii mai putin cunoscute.

Clientii au la dispozitie pariuri speciale unice pe piata din online la cele mai importante partide, dar si sute de meciuri live online saptamanal, gratuit, din ligi de top, precum Bundesliga, Liga a 2-a din Anglia, Ligue 1 sau Primera Division. Pariezi oriunde si oricand cu aplicatia pentru mobil / tableta. Daca esti client nou, primesti si un pachet de bun venit extrem de tentant.

Cei de la Ponturi-Bune.ro ofera acces si la un top bonusuri pariuri la agentiile licentiate. Aici, pe locul 1 este NetBet, care promite pana la 450 lei bonus in pachetul de bun venit. „De ce trece un parior de la agentiile stradale la cele din online? Motivele sunt multe, de la disponibilitatea 24/7 pe care o asigura agentiile online dar si de la oferta bogata mai sunt bineinteles bonusurile. Ce sunt bonusurile? Casele de top incearca prin tot felul de metode sa-si atraga clientii, cea mai intalnita o reprezinta sumele suplimentare de bani pe care le ofera utilizatorilor dupa primul depozit. Chiar daca aceste sume sunt de cele mai multe ori supuse termenilor si conditiilor, adica trebuie rulate, e totusi un mare avantaj fata de cele din offline care nu dispun de asa ceva”, subliniaza reprezentantii ponturi-bune.ro.