Breaking news

Ponta: Udrea este implicată în terenurile de la Nana

loading...

Premierul Victor Ponta a declarat marți seară la România TV, că Elena Udrea este implicată în afacerea terenurilor achiziţionate de familia preşedintelui Traian Băsescu la Nana.

elena udrea - fermierPonta a spus că are documente care dovedesc implicarea Elenei Udrea în achiziția terenurilor din comuna Nana, de către Băsescu.

O să dăm documente prin care o să arătăm că şi Elena Udrea este implicată în afacerea Nana. În calitate de ministru interimar la Mediu, a acordat, în mod ilegal, comunei Nana bani pentru lucrări inexistente. A acordat bani pentru faimoasele pajişti şi parcuri în mediul rural prin faimoasele hotărâri de Guvern promovate fără aviz“, a spus Ponta la România TV.

Premierul a mai spus că “tandemul Băsescu – Udrea” va merge din acest motiv la Parchet după luna decembrie, când Băsescu își va încheia mandatul de președinte al României.

Duminică seara, premierul Ponta a afirmat că Elena Udrea semna alocarea de bani, în perioada interimatului la Ministerul Mediului, pentru amenajarea de parcuri în zona rurală, verificate de Corpul de control al Guvernului şi sesizate la Parchet, fonduri fiind acordate şi pentru comuna Nana.

Udrea, ca ministru al Dezvoltării în Guvernul PDL, a condus interimar Ministerului Mediului în noiembrie-decembrie 2009, după ce PSD s-a retras de la guvernare.

loading...