Breaking news

Ponta și-a numit purtătorul de cuvânt în Consiliul de Administrație al EON Gaz

loading...

Pentru că are competențe în comunicare, Ponta l-a numit pe purtătorul său de cuvânt, Andrei Zaharescu, în Consiliul de Administraţie al companiei E.ON Gaz Distribuţie S.A..

ponta - zaharescu - eonCompetența în comunicare pare să fie criteriul după care Guvernul Ponta își numește membrii în Consiliul de Administației al companiei de gaz EON.

Ministrul Energiei, Constantin Niţă spune că nu este niciun fel de problemă în numirea lui Andrei Zaharescu în CA al EON Gaz.

”Nu văd nici un impediment ca un jurnalist să participe într-un CA, mai ales că marile companii au nevoie de specialişti în comunicare. Deci asta s-a făcut pe un anumit principiu, n-are importanţă care, important este că compania respectivă, prin Consiliul de Administraţie, putea să spună nu. Iar din moment ce Consiliul de Administraţie, care este majoritar privat, a fost de acord, nu văd care este problema”, a declarat Constantin Niţă, cel care l-a propus pentru această funcţie pe Andrei Zaharescu.

Niță a spus că numirea lui Zaharescu se justifică întrucât: Competenţe de comunicare, sunt multe companii care au nevoie de specialişti în comunicare!

Andrei Zaharescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a fost numit recent membru pe patru ani în Consiliul de Administraţie al E.On Gaz Distribuţie. Astfel că de la pupitrul știrilor Antena 1, Zaharescu a ajuns membru în Consiliul de Adminsitrație la companiei de gaz, la care statul român deţine acţiuni, prin Ministerul Economiei.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian