Breaking news

Ponta joacă ala bala portocala cu Roșia Montană

Șeful Guvernului României se răzgândește de la o zi la alta. Premierul Ponta a aprobat proiectul de lege privind exploatarea de la Roșia Montană, dar deputatul Ponta spune că nu va vota acest act normativ.

sebyNoaptea minții cu premierul Ponta. De când cu pactul de coabitare, premierul Ponta a căpătat năravul lui Băsescu, și începe să se răzgândească de la o zi la alta.

Pe 28 august Guvernul Ponta a aprobat proiectul de lege privind începerea exploatării la Roșia Montană. Duminică, Ponta, în calitate de deputat a spus că el nu va vota în Parlament proiectul de lege trimis chiar de el la legislativ.

Pentru că are dublă calitate, atât de premier cât și de deputat, Ponta își permite să ia la mișto proiectul Roșia Montană. Mai exact, Victor Ponta joacă ala bala portocala cu Roșia Montană spre uimirea tuturor. Deputatul Pont anu s-a rezumat doar la a spune că el nu va vota acest proiect de lege ci a cerut deputaților PSD să voteze fiecare după propria conștiință și să nu fie o decizie de grup parlamentar.

Băsescu atât a așteptat și l-a făcut praf pe premier, spunând că este laș, că fuge de răspundere și l-a întrebat câți bani a luat pentru semnarea proiectului.

Acum soarta exploatării aurifere de la Roșia Montană se va tranșa fie în Parlament fie printr-un referendum, local, județean sau național. Un lucru este sigur, vom avea o toamnă spumoasă, grație liderilor ce ne conduc, cel mai probabil direct în gard.