Breaking news

Ponta își pregătește plecarea din PSD: Dragnea conduce singur iar restul aplaudă

loading...

Victor Ponta se pregătește să demisioneze din Partidul Social Democrat. Fostul prim ministru al României a făcut luni seară, în cadrul unei emisiuni la TVR, mai multe atacuri ironice la adresa lui Liviu Dragnea.

victor pontaVictor Ponta nu se mai simte deloc bine în PSD. Fostul șef al PSD și fost prim ministru al României, dă semne că își pregătește plecarea din partid.

”Prima dată când sunt de acord cu Liviu Dragnea după foarte mult timp. În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalți aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost așa. Uite că se mai iau și decizii greșite. Eu sunt comentator, dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc șefia PSD. Nu știu dacă rămân în PSD, e decizia conducerii. O să vedeți în curând ce o să fac. Eu nu am fost niciodată exclus, când am plecat, ne-am strâns mâna și am plecat.”, a declarat Victor Ponta.

Cu câteva ore de a apărea la TVR, Victor Ponta a reacționat după ce Curtea Constituțională a admis cererea formulată de Călin Popescu Tăriceanu privind un conflict constituțional între DNA și Guvern pe ordonanța 13.  Fostul premier spune că este momentul unei manifestații prin care să se ceară revenirea la adevăratul stat de drept.

“Cititi va rog cu atentie decizia de azi a CCR!!! Dupa care cred ca ar trebui toti sa iesim in Piata Victoriei si sa mergem in mars pana la Palatul Cotroceni – sa cerem doar respectarea Decizie CCR si revenirea la un adevarat “Stat de Drept”!”, a scris Ponta pe Facebook.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>