Breaking news

Ponta, i-a făcut cadou, din pix, prietenului său, Liviu Dragnea, o insulă în Teleorman

Liviu Dragnea a primit cadou de sărbători, de la premierul Ponta, o insulă în comuna Seaca din județul Teleorman. Transferul terenului s-a făcut pe șest în ședința de Guvern.

liviu dragneaPonta a trecut o insulă şi un braţ de pe Dunăre la Consiliul Judeţean Teleorman, pe motiv  ar fi că autorităţile din Teleorman sunt preocupate de dezvoltarea zonei.

Pe terenul cu pricina, aflat în comuna Seaca din Teleorman, s-ar putea ridica cu doar un milion de euro,  un complex turistic şi sportiv, cu hotel, bazine de înot şi pensiuni, o tabără cu plajă.

Primarul comunei susţine că deşi plaja există, ea nu este amenajată. De asemenea, nu sunt construite căsuţe.

Toate bune și frumoase numai că de acest transfer guvernamental de 300 de hectare ar beneficia firma controlată de vechi colaboratori ai lui Liviu Dragnea, care a luat în concesiune Braţul Pavel pentru pescuit.

Liviu Dragnea a declarat, luni, că pe insula din Teleorman transferată de Guvern către Consiliul Judeţean, nu fac plajă, acum, decât şopârlele, el arătând că zona are un potenţial turistic dacă CJ va avea „maturitatea şi inteligenţa” de a face un proiect finanţat prin fonduri UE.
Acolo poate fi un proiect pentru turism, dacă cei de la Consiliul Judeţean vor avea inteligenţa necesară şi maturitatea necesară ca să facă un proiect care să se califice pentru a fi aprobat. Acolo poate deveni o zonă frumoasă, este un potenţial. Acolo nu există nicio palajă, din câte ştiu eu. Cel puţin dacă anul ăsta nu o fi amenajat primarul vreo plajă, eu nu ştiu acolo să fie vreo plajă şi în afară de şopârle eu nu a văzut alte fiinţe care să facă plajă pe nişte blocuri mari de beton sau să se agaţe de nişte fiare acolo”, a spus Dragnea.
Întrebat dacă firma Tel Drum va lucra la amenajrea insulei, Dragnea a răspuns: Nu am de unde să ştiu. Vorbiţi cu cineva de la horoscop sau cu cineva care ghiceşte viitorul.