Breaking news

Ponta: Dacă USL are majoritate, Băsescu o să înghită porci, pisici şi câini

Victor Ponta a declarat, vineri, la Arad, că dacă USL va câștiga majoritatea absolută în Parlament, după alegerile din 9 decembrie, Băsescu o să înghită și porci și câini și pisici.

Răspunzând unei întrebări referitoare la diversele jigniri pe care i le-ar fi adresat şeful statului, Ponta a spus că, dacă USL va câştiga majoritatea mandatelor la alegeri, ”Băsescu o să înghită şi porci, şi pisici, şi câini”.

”Dacă – aşa cum e din ce în ce mai probabil – USL va avea majoritate absolută, Băsescu o să înghită şi porci, şi pisici, şi câini, şi toate animalele o să le înghită, că la cât a înghiţit dânsul până acum nu mai contează. Restul, că ne jigneşte pe toţi, îi jigneşte pe cei care votează, şi asta nu e decât un lucru foarte bun pentru noi”, a spus Victor Ponta.

Scandalul cu jignirile la adresa lui Ponta a pornit de la Traian Băsescu, care prezent la emisiunea ”Sub semnul întrebării” de la B1 TV, a spus că nu poate să îl mai numească premier pe liderul PSD, pentru că este porc.

Nu ştiu dacă vă daţi seama ce simte un preşedinte când i se cere să mai numească o dată un prim-ministru care a participat cu toată forţa la suspendarea lui din funcţie”, a spus Băsescu.

În momentul în care i s-a spus că în politică trebuie să mai înghiţi şi câte o broască râioasă, el a replicat: Da, dar nu trebuie să înghiţi porci, o broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit.

>