Breaking news

Ponta dă o lovitură dură COSR și Federației Române de Rugby. Le evacuează în plină iarnă

loading...

Guvernul Victor Ponta a dat o ordonanță de urgență prin care a decis să ia terenul de 5000 m pătrați, acordați de Guvernul Năstase, cu titlul gratuit, COSR și Federației Române de Rugby.

ponta teren cosrPonta, fost jucător de baschet care pozează în iubitor și susținător al sportului, dă o lovitură dură Comitetului Olimpic și Federației Române de Rugby.

Guvernul Ponta a dat o ordonanță de urgență prin care ia terenul alocat de Guvernul Năstase, COSR și Federației Române de Rugby. Este vorba de ternul de 5000 metri pătraţi de pe Bulevardul Kiseleff din Capitală.

În 2004, Guvernul Năstase a decis ca terenul să fie dat cu titlul gratuit pentru 49 de ani, către Comitetul Olimpic Sportiv Român şi Federaţia Română de Rugby. Terenul cu pricina era aflat în administrarea Ministerului Afacerilor Externe.

Terenul la care vă referiți nu are nicio legătură cu sediul Casei Olimpice din B-dul Mărăști 20 A, fiind vorba de un teren viran situat pe B-dul Kiseleff vizavi de actualul Hotel Pullman. Pe terenul în cauză COSR intenționa să dezvolte spații destinate activității sportive, însă potrivit deciziei Primăriei Municipiului București locul nu putea fi folosit în acest scop. Prin urmare COSR a considerat că restituirea terenului către Statul Roman, pentru a putea fi utilizat acolo unde este nevoie, constituie un gest de normalitate”, a declarat pentru exclusivNEWS.ro, Daniela Ionescu, expert comunicare COSR.

Urmare a acestei hotărâri, COSR și Federația au la dispoziție 30 de zile pentru a preda terenul.

loading...