Breaking news

Ponta atacă Realitatea TV: Mama mea audiată la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a atacat joi, Realitatea TV, printr-o postare pe Twitter, pe motiv că televiziunea de știri îi linșează în regim de breaking news, mama, audiată de DNA în dosarul ginerelui său, Iulian Herțanu, arestat preventiv pentru deturnare de fonduri europene.

victor ponta - realitatea tvDeranjat de ecranul îngălbenit cu litere de șchioapă care anunțatu în regim de Breaking News audierea mamei sale la DNA Ploiești, Victor Ponta a răbufnit pe Twitter.

Mama mea audiată la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ( că tot nu au ei bani să plătească taxe)!” a scris Ponta pe Twitter.

Realitatea TV a reacționat la atacul lui ponta, printr-un mesaj postat pe site-ul realitatea.net: Realitatea TV precizează că poziţia premierului este neconformă cu realitatea, având în vedere importanţa ştirii referitoare la mama unui prim-ministru, care ajunge să fie audiată de procurorii anti-corupţie. În orice ţară membră a Uniunii Europene sau a NATO, un astfel de eveniment ar reprezenta o ştire. Realitatea TV ar fi încălcat normele deontologice doar dacă ar fi oprit de la difuzare această ştire.

Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta a mers joi, la sediul DNA Ploieşti pentru a fi audiată în dosarul în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu.

Şi sora premierului Victor Ponta a ajuns la DNA Ploieşti. Alexandra Herţanu a fost audiată în dosarul în care soţul ei este acuzat alături de Vladimir Ciorbă de evaziune fiscală şi deturnare de fonduri europene.

În urmă cu o săptămână, Ponta declara la Antena 3: Normal că sunt afectat. Eu nu mă apuc să mint poporul şi oamenii. Ţineţi minte: “Între justiţie şi fratele meu aleg justiţia? (referire la declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu-n.r.). Nici nu ştiai dacă să plângi sau să râzi de ipocrizie. Nu. Mă doare când se întâmplă ceva cu familia mea. Nu am comentat şi nu o să comentez nicio secundă nimic legat de dosarul şi de responsabilitatea cumnatului meu. E vinovat, plăteşte! Nu-i vinovat?M-a afectat foarte tare linşajul mediatic. Subliniez că imediat nişte şmecheri din propaganda băsistă au zis: “Uite, Ponta atacă procurorii”. Hai, mă, da? ce, Rareş Bogdan e procuror?! Sau ce?! Linşajul mediatic la adresa mamei mele, care, repet, până la 72 de ani, eu asta cred, nu i-a zis niciun vecin vreodată “domn’e, eşti şefă de familie mafiotă?. Asta sigur că mă doare şi mă afectează foarte tare, dar trebuie să le ducem pe toate.

cornelia naum

>