Breaking news

Craii USL s-au lăudat, luni seară la Antena 3

Luni seară, Mihai Gâdea i-a invitat în platoul emisiunii ”Sinteza Zilei” pe Ponta, Oprescu și Antonescu, ca să se laude.

Premierul Victor Ponta a fost primul luat la întrebări de Gâdea, nu îiante ca moderatorul să pregătească terenul cu raportul Curții de Conturi care arăta cum s-au produs pagube de peste 20 de miliarde de euro de către guvernarea portocalie.

Ponta a spus că a găsit banii necesari pentru asigurarea plății salariilor și pensiilor până la finele lui 2012. Banii provin din vânzarea licențelor 4G către companiile de telefonie mobilă din România.

Antonescu a vorbit despre planurile mărețe pe care le are USL și că această uniune politică va rezista și după alegerile parlamentare din 9 decembrie.

În privința lui Becali, Antonescu i-a spus lui Gâdea că cere cam mult și ar trebui să procedeze la fel ca și în cazul lui Frunzăverde sau UNPR-ului care s-au alăturat acestui proiect politic. Antonescu a spus că USL este o construcție deschisă și că primesc pe toți cei care vor să se alăture acestui proiect.

Sorin Oprescu, ajuns pentru  adoua oară primar independent la Capitală, dar susținut de USL, a spus că are banii necesari pentru subvenționarea gigacaloriei la iarnă.

Sorin Oprescu spune că faza cu Becali în USL este o idee genială.

Asta cu Becali este genială. Prezența lui în USL. O forță în care are încredere, că o apreciază și că nu o face la nu știu ce comandă, că o face în felul lui. E un personaj pitoresc. Dar să șiți că omul săta crede în ceea ce spune”, a declarat Oprescu la Antena 3.

Oprescu a lăudat și consilierii PNG din Consiliul General, pentru că de multe ori i-au sprijinit proiectele.

Primarul General s-a aratat supărat de faptul că prietenul lui, Minsitrul de Finanțe, Florin Georgescu, i-ar fi luat banii din buget.

În concluzie, timp de o oră ș jumătate, cei trei crai ai USL, s-au lăudat că ei au soluții și că vor face și vor drege în România, dacă câștigă alegerile în decembrie.

Iar la final de emisiune, Ponta și Antonescu au tras o porție zdravănă de râs pentru că Mihai Gâdea și Mircea Badea au făcut mișto de Gigi Becali, imitând din gesturile latifundiarului din Pipera.

>