Breaking news

Polițiști arestați după ce au obligat mai multe fete minore să întrețină relații sexuale cu ei

Trei poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean din Iaşi, sunt cercetaţi penal pentru că au întreţinut relaţii sexuale cu minore care făceau parte dintr-o rețea de proxenetism.

politisti sex minoreDin oameni ai legii care trebuiau să împiedice sexul cu minore și să destructureze rețeaua de proxenetism, polițiștii au devenit clienții rețelei de prostituție.

În urma anchetei penale s-a stabilit faptul că polițiștii îşi băteau joc de fete şi le forţau să le satisfacă orice fantezie sexuală. Oamenii legii profitau de o reţea de proxenetism în care erau mai multe femei, în special minore.

Minorele erau obligate să întrețină relații sexuale cu polițiștii, sub amenințarea acestora că vor fi arestate

Doi dintre cei polițiști acuzați de întreținere de relații sexuale cu minore, au fost arestați iar cel de-al treilea, Daniel Marian Avarvarei, agent de poliţie la Postul Mirosloveşti, şi-a dat demisia din cadrul IPJ Iași.

Unul din polițiștii arestați a spus anchetatorilor că nu știa că fetele sunt minore.

Acestea aveau vârsta cuprinsă între 14, 15 şi 16 ani. Fetele erau forţate sistematic de poliţişti să întreţină relaţii sexuale cu ei, de fiecare dată când aceştia intrau în tură.

Gruparea era condusă de Radu Crăciun, acesta a racolat trei fete care proveneau din familii foarte sărace. După ce le-au testat pe adolescente, au început să le bată şi să le oblige să practice prostituţia. La început, fetele au fost vândute către prieteni şi cunostinţe, care aveau chef de senzaţii tari. După care, când au văzut că se pot face bani frumoşi, proxeneţii le-au obligat să practice prostituţia pe Drumul European, în zona Roman – Târgu Frumos.

Aici, majoritatea clienţilor erau şoferi de TIR, care plăteau între 50 şi 100 lei pentru o partidă de sex cu minorele.

Judecătorii ieșeni i-au arestat joi seară pe proxeneţii fetelor dar şi pe doi agenţi de pază care păzeau pensiunile transfomate în bordel.