Breaking news

Polițist din Galați, prins de DIICOT în timp ce ridica de la Poștă un colet cu droguri de mare risc

Un polițist din cadrul IJP Galați, a fost prins marți, de către procurorii DIICOT Brăila, în timp ce ridica de la poștă, un colet în care se aflau droguri de mare risc.

politist galati droguri - diicotProcurorii D.I.I.C.O.T. Brăila împreună cu polițiștii din cadrul BCCO Galați și SCCO Brăila efectuează în această dimineață 7 percheziții domiciliare în județele Brăila și Galați, la locuințele a trei persoane care se ocupau cu traficul de droguri. Unul dintre cei trei suspecți este polițist la Galați. Acesta a fost prins în flagrant de procurori, în timp ce ridica de la poștă, coletul cu droguri.

În fapt, începând cu luna iulie 2014 suspecții T.G.S.- agent de poliție în cadrul I.P.J. Galați, V.M., A.A. și S.G.A. au desfășurat activități de procurare, depozitare și vânzare pe raza municipiului Brăila a unor cantități de droguri de risc și de mare risc. Drogurile erau primite prin intermediul Poștei Române de către  agentul de poliție  și predate celorlalte persoane, care le distribuiau către consumatori. La data de 09.12.2014 s-a realizat prinderea în flagrant a unui suspect după ce acesta ridicase un colet conținând droguri.

Procurorii și polițiștii au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, al Serviciului de Informații și Protecție Internă Brăila dar și al Inspectoratul de Poliție al Județului Brăila-Serviciul Acțiuni Speciale.

>