Breaking news

Poliţia Rutieră își dotează flota cu autoturisme din gama Dacia Dokker

Dacia a lansat marţi în România, noile modele de autorutisme, fabricate la uzina din Marok și botezate  Dacia Dokker. Primele modele au fost donate Poliției Ruriere care va începe să își doteze parcul auto cu astfel de autorutisme.

De la anul, Poliția Rutieră își va reânoi parcul auto cu noile mașini din gama Dacia Dokker. Marți, Automobile dacia a prezentat în premieră pentru România modelele  Dokker şi Dokker Van, produse în uzina Renault din Tanger, Maroc.

Preţurile celor două mașini sunt cuprinse între 8.700 şi 13.600 euro, TVA inclus.

Dacia Dokker este un combi cu 5 locuri destinat unei utilizări mixte atât în scop personal, cât şi profesional. În timp ce Dacia Dokker Van este o furgonetă care vizează în principal micii comercianţi şi întreprinzători.

Dacia Dokker şi Dokker Van au patru motorizări, două pe benzină şi două pe motorină.

Numele Dokker este derivat din cuvântul englezesc „dockworker” – muncitorii care se ocupă de încărcarea şi descărcarea navelor în port.

Inginerii români au contribuit la proiectarea şi design-ul gamei Dokker, iar o parte dintre piese provin de la furnizori din România.

Cele două modele, Dacia Dokker, ar putea fi achiziţionate şi de administraţiile locale din ţară, au precizat reprezentanţii Dacia.