Breaking news

Poliția întreabă medicii dacă Năstase poate fi transferat la Rahova

Adrian Năstase ar putea fi transferat luni de la Spitalul Floreasca la Spitalul Penitenciar Rahova. Poliţia Capitalei le-a trimis o scrisoare medicilor de la Spitalul Floreasca în care se cer detalii despre starea de sănătate a fostului premier.

Prin intermediul unei scrisori, polițiștii solicită medicilor date despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, pentru a ști dacă acesta poate fi transferat la închisoare.

Medicii de la Floreasca, sunt cei care vor decide dacă Adrian Năstase poate fi transferat luni la spitalul penitenciarului Rahova.

”Mâine dimineaţă, în jurul orei 10, voi solicita comisiei care s-a îngrijit de starea de sănătate a domnului Adrian Năstase să ia o decizie cu privire la un posibil transfer. Cei care vor hotărî acest lucru sunt doctorii Brădişteanu şi Lascăr”, a declarat pentru ziarul Adevărul directorul Spitalului Floreasca, Radu Macovei.

Poliția Capitalei a dat un comunicat de presă, duminică, în care preciza că Adrian Năstase nu se află în prezent în arest, întrucât mandatul de arestare nu a fost încheiat.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul “Trofeul Calităţii”.

În prezent se află internat la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca din București.