Breaking news

Poliția a găsit seringi şi testosteron în casa lui Oscar Pistorius

Poliţia a descoperit seringi şi testosteron, un produs dopant interzis sportivilor, la domiciliul lui Oscar Pistorius, campionul paralimpic sud-african acuzat că şi-a ucis prietena în noaptea de Sf. Valentin.

oscar - testosteronCariera sportivă a lui Oscar Pistorius este grav afectată după ce atletul și-a ucis iubita și după ce polițiștii au decoperit în casa acestuia că se dopa.

Am găsit cutii cu testosteron şi seringi” în camera lui Pistorius, a precizat un anchetator în faţa tribunalului din Pretoria, unde a compărut atletul.

 Barry Roux, avocatul lui Pistorius, i-a luat apărarea clientului său și a spus în fața instanței că: Este vorba de un remediu pe bază de plante, pe care are dreptul să-l utilizeze şi pe care l-a folosit anterior.

Un purtător de cuvânt al Comitetului Internaţional Paralimpic, Craig Spence, a declarat pentru AFP că Pistorius a trecut prin două controale antidoping în cursul Jocurilor Paralimpice de la Londra, din vara anului trecut, ambele dovedindu-se negative.

Sud-africanul a cucerit în capitala britanică o medalie de aur, la 400 m, şi una de argint, la 200 m, clasându-se totodată pe locul 4 în cursa de 100 m.

Pentru moment, Oscar Pistorius rămâne în arestul poliției din Pretoria, după ce a fost acuzat oficial de uciderea prietenei sale, Reeva Steenkamp.

>