Breaking news

Furtul de identitate în cazul fiului nelegitim al lui Nicolaescu, anchetat de poliție

Poliția a demarat din oficiu, o anchetă în cazul furtului de identitate privind presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu.

sergiu nicolaescuPovestea cu fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu ia amploare. Totul a pornit de la două cereri trimise prin e-mail de către un bărbat din Dusselforf, Germania, pe data de 4 ianuarie 2013, la ora 18.30, către Judecătoria Sector 1. În una din cereri bărbatul solicita oprirea incinerării lui Sergiu Nicolaescu iar prin a doua cerea stabilirea paternității.

Luni, după ce Judecătoria Sector 1 a dezvăluit numele petentului s-a aflat că totul este un fals ordinar, întrucât s-a utilizat numele și CNP-ul fostului prezentator de știri sportive de la Realitatea TV, Vasile Rotaru.

Realitatea TV susține că în spatele acestui fals grosolan s-ar afla România TV, întrucât a avut acces la baza de date a angajaților Realitatea TV după scindarea din 2011 și că a fost televiziunea care în 25 de la trimiterea cererilor pe e-mail la judecătorie, au anunțat în exclusivitate informația.

Realitatea.net precizează faptul că: Întreaga arhivă cu datele angajaţilor REALITATEA TV a rămas, în 2011, la România TV, post înfiinţat de Sebastian Ghiţă, actual deputat USL, după ce s-a certat cu Sorin Ovidiu Vîntu, iar REALITATEA TV a trebuit să se mute în alt sediu.

Vasile Rotaru susține că nu el este autorul celor două cereri către instanță și spune că cineva s-a folosit de identitatea lui.

Cei vinovați de furtul de identitate iscă până la trei ani de închisoare. Iolana Nicolaescu, sora regizorului, a declarat că va da în judecată petentul dacă se dovedește că acesta nu este fiul lui Nicolaescu și îi va cere daune morale de zeci mii de euro.

>