Breaking news

Poli Timișoara a promovat în Liga I la fotbal

Bănățenii vor avea din toamnă, din nou, echipă de fotbal în Liga 1. Poli Timișoara a promovat joi, în primul eșalon al campionatului intern.

poli timisoara - liga IAlături de Poli Timișoara, în Liga I, sezonul 2013-2014, au mai promovat și Săgeata Năvodari și Corona Brașov.

Săgeata Năvodari şi-a asigurat în premieră promovarea în Liga I, în urma victoriei de pe teren propriu, scor 1-0, din meciul cu Dunărea Galaţi, contând pentru etapa a XXIX-a a Seriei I din eşalonul secund. Unicul gol al partidei a fost marcat de Tigoianu, în minutul 8.

La finalul partidei, principalul finanţator al echipei din Năvodari, Nicu Babu, a declarat că nu crede că Săgeata va avea probleme cu licenţa.

Deși a remizat cu Baia Mare, scor 1-1, Poli Timișoara, ajutată indirect şi de jocul rezultatelor, va juca din toamnă în Liga I.

Timișorenii revin în prima ligă după o pauză de doi ani, întrucât în 2011 au fost retrogradați în Liga a III-a de FRF, din cauza datoriilor.

A treia echipă promovată în primul eșalon este Corona Brașov, astfel că din toamnă, Brașovul va avea două echipe în Liga I.