Breaking news

Polițiștii către Băsescu: ieși afară, javră ordinară!

„Ieși afară, javră ordinară”….au strigat peste 6000 de polițiști  la porțile Palatului Cotroceni, solicitându-i Președintelui Taian Băsescu să vină afară în mulțime să discute cu protestatarii sau să își dea demisia.

politisti.protestOamenii legii au protestat astăzi în fața Guvernului după care au pornit în marș către Palatul Cotroceni unde au scandat lozinci împotriva șefului Statului, solicitându-i să iasă afară în mulțime să negocieze cu ei.

Sindicaliştii au cerut ca Băsescu să vină în Piaţa Victoriei până la ora 12.00. Pentru că preşedintele nu a răspuns solicitării lor, 6.000 de sindicalişti au plecat în marş până la Cotroceni deşi nu au avut autorizaţie. Ajunși la Adiminstrația Prezidențială, poliţiştii şi-au scos şepcile din cap şi le-au aruncat în curtea Palatului Cotroceni și au scandat:  „Du-te Băsescu, după Ceauşescu!”

Liderii de sindicat au fost primiți de un consilier prezidențial la negocieri însă fără niciun rezultat.

Am stat de vorbă cu doi consilieri prezidenţiali, cu Pişcoci şi Crişan. Le-am comunicat să îl cheme pe domnul preşedinte, pentru că ei nu sunt experţi. Nu vom pleca până când preşedintele nu va vorbi cu noi. Unul dintre consilieri s-a dus să vorbească cu el. Nu a vrut sub nicio formă să negocieze. La ora actuală consideră că reprezentantivitatea sa este perfect legală, iar a acestor oameni care îşi cer drepturile nu este legală„, a declarat Toader Paraschiv, vicepreşedinte Cartel Alfa.

Ministrul Adminsitrației și Internelor, Vasile Blaga a declarat că mitingul este ilegal și că organizatorii să fie sancționați. Liderul „Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, a spus, după discuţiile de la Cotroceni, că preşedintele Traian Băsescu a transmis printr-un consilier că nu va veni să discute cu sindicaliştii pentru că el consideră manifestaţia ilegală, apreciind că probabil şeful statului va veni când vor fi mai mulţi. „Autorizaţiile se pot obţine. Vom lua autorizaţie să rămânem non stop în stradă„, a precizat Hossu.